Obemannade butiker – allt mer vanligt

Något som kommit att bli allt mer vanligt, det är obemannade butiker. När man talar om obemannade butiker, så är det som det låter, det är butiker utan personal. Många av dem finns ute på landsbygden, men det poppar även upp allt fler i städerna. Just att kunna handla när man vill, det är det många som vill. Men att ha personal dygnet runt, det är inte alltid det enklaste. Du som vill satsa på att öppna en egen obemannad butik, du kan hitta många bra lösningar hos HonestBox.

Öppna en obemannad butik

Du som vill veta mer om obemannade butiker, du kan läsa mer om dem på HonestBox hemsida. Hos dem finns det även en mängd smarta lösningar du kan ha behov av. Bland annat kan de fixa:

  • Elektroniska lås
  • Betalningslösningar

Just att ha rätt sorts lås är bra, det så att inte vem som helst tar sig in i butiken. Sedan är det ju även ett måste att det går smidigt att betala. Det finns bra lösningar med Swish så väl som kortbetalning.  Kunderna kan använda en självscanning i butiken och sedan enkelt betala det de ska ha.

Hitta rätt lösningar för din butik

Om du känner att detta är något för dig, att ha en butik där du inte behöver ha personal, så kan det vara bra att först hitta en lokal, samt sedan bestämma dig för var du ska sälja. Sedan kan du kontakta HonestBox, så fixar de allt med själva tekniken så som styrda lås för dörrar, betalningslösningar och en massa mer.