Om oss


Jitte och Markus

Vad är Manspodden?

Tycker du som vi att det i dagens medieutbud saknas forum som vänder sig till män? Då har du kommit rätt! Manspodden tar upp ämnen ur en manlig vinkel. Du bjuds på underhållning som uppehåller sig kring traditionella killfrågor – utan att för den skull vara alltför grabbig.

I varje avsnitt träffar vi en kvinna som får eget, fritt utrymme i podden, vi blickar in i en fiktiv och oväntad herrmiddag och vi testar olika viktiga och oviktiga prylar/företeelser under vinjetten ”Pumpa eller Dumpa”. Dessutom tar vi tempen på vad Sverige tycker i ”Tyck till för helvete!”

Podden vänder sig främst till den moderna och lagom sofistikerade mannen. Men självklart är alla välkomna att lyssna på denna podcast!

Hoppas att du får en härlig stund tillsammans med oss!
Jitte och Markus

Kort om Markus:

Smeknamn: Bobo, Coolio, Kurtan, Markan

Gjort tidigare: Programledare, trailerredaktör och musikproducent på Sveriges Radio, P3, P4 och P5. Producerat humorinslag till P3-programmet ”Så funkar det”. Har även varit programledare på Svenska Favoriter, Rockklassiker och för svenskaspel.se:s web-radio och tv-sändningar. Är moderator och konferencier med jämna mellanrum.

Märkligaste jobb: Hårmodell för Wella. Hade två gula ögon, i mörker, inrakade i håret.

Kan jag inte leva utanfamilj, vänner, humor och musik. Har en pervers läggning när det gäller ost. Mums!

Kuriosa: Trampat Thorsten Flink på tån. Spelat fotboll med systrarna Kempff i Chattanooga. Vänt plattor med Peo Thyrén i Noice. Ätit ett hårdkokt strutsägg på 1,2 kilo + två tuber Kalles under 30 minuter.

Kort om Jitte:

Vänsterhänt tvilling som är född i Rågsved. Såg en gång Ebba Grön uppträda från vår balkong. 

Första jobbSkogshuggare, och den sågen var i princip större än jag.

Coolaste jobbupplevelseVisiterade Bono i U2 på Arlanda när jag arbetade som säkerhetsvakt.

Märkligaste jobbArbetat som mumintroll, limmade bland annat på en kvinna som idag är min fästmö!

Jobbat med radio? Ja, som programledare på NRJ, Radio City, Rockklassiker och Radio Stockholm samt på svenskaspel.se:s web-radio och tv-sändningar.

GillarFörutom min familj är det härligt med allt och alla som är annorlunda.

Motto: ”Släpp och kör för fan”